ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δράσεις

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Στον κύκλο πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα

  • Για επαγγελματίες υγείας:

Για Επαγγελματίες Υγείας

Υπηρεσίες
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Εγγραφή στον Κύκλο
Το Μαγαζί του Κύκλου
Σύμβουλοι Θηλασμού IBCLC

Σεμινάρια απευθυνόμενα σε επαγγελματίες υγείας και επαγγελματίες που ασχολούνται με την περιγεννητική φροντίδα

Καλύπτεται θεματολογία που αφορά στην προγεννητική περίοδο, τον τοκετό, τη λοχεία, τον θηλασμό, θέματα ψυχολογίας της εγκύου-λεχώνας, νέων γονιών.

Θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες σε σχέση με τον τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης των γονέων κατά την άσκηση της συμβουλευτικής κλπ.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν σχέση με τον θηλασμό, μοριoδοτούνται με μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CERPs) από τον IBLCE.

Πραγματοποιούνται σεμινάρια στον χώρο του Κύκλου, καθώς και on line σεμινάρια και μαθήματα.

Ενημερωθείτε για τα επόμενα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και από τη σελίδα μας στο facebook

Σεμινάριο Θηλασμού Μάρτιος 2017
  • Business:

Business

  • Για Γονείς:

Για Γονείς

Συναντήσεις, σεμινάρια και μαθήματα που αφορούν σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους γονείς, από την σύλληψη μέχρι και την εφηβική ηλικία.Θέματα όπως προγεννητική προετοιμασία των γονέων, προετοιμασία για τον τοκετό, τη φροντίδα του μωρού, τον θηλασμό, τον αποθηλασμό, εισαγωγή στις στερεές τροφές, επιστροφή στην εργασία, Attachment parenting, εφηβεία, πρώτες βοήθειες για παιδιά, αλλά και πλήθος άλλων θεμάτων που ενδιαφέρουν τους γονείς.Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας και στις εκδηλώσεις μας στο facebook Στείλτε μας τις προτάσεις σας, με τα θέματα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε στο info@kyklosgynaika.gr