Κύκλος Προγεννητικών Σεμιναρίων: Τοκετός, Θηλασμός, Φροντίδα μωρού

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου και 7 & 14 Δεκεμβρίου, 17:00-19:00


Λόγω των συνθηκών καθώς και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, το σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω της πλατφόρμας zoom.

Τρεις προγεννητικές συναντήσεις για να μοιραστούμε την αγωνία, τη χαρά, την προσμονή και τους φόβους που κρύβει μια εγκυμοσύνη και η αναμονή του τοκετού.

Ένα μοίρασμα με σκοπό την πληροφόρηση και την ενδυνάμωση των νέων γονιών για τον τοκετό, το θηλασμό και τη φροντίδα του μωρού. Η προετοιμασία του ζευγαριού είναι ο πιο άμεσος τρόπος να ενδυναμωθεί και να νιώσει σιγουριά για τον νέο ρόλο που αναλαμβάνει.

Oι συναντήσεις βασίζονται στην αντικειμενική πληροφόρηση πάνω στον τοκετό και τον θηλασμό, με σεβασμό στις επιλογές της γυναίκας και του συντρόφου της, με βιωματικές ασκήσεις που ενισχύουν το δέσιμο του ζευγαριού με το μωρό τους και την προετοιμασία για τον τοκετό και τον ερχομό του νέου μέλους.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Κύκλου, αλλά και διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom. Πιο συγκεκριμένα:

30/11: Τοκετός - στάδια τοκετού - επιλογές - πλάνο τοκετού / Μέθοδοι ανακούφισης στον τοκετό.

7/12: Όλα όσα θέλω να ξέρω για τον θηλασμό.

14/12: Φροντίδα μωρού - γενική συζήτηση.

Κόστος συμμετοχής: 15€/συνάντηση, 40€ και οι 3 συναντήσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/Tg2gP6NEq8BWApr7A

Για περαιτέρω πληροφορίες: kyklosthilasmos@gmail.com

Εισηγήτριες:

Σοφία Δούμα, Μαία, Εκπαιδευτικός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος IBCLC, Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor.

Αφροδίτη Κονδύλη, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων ATTH Parent Educator, Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas, Φαρμακοποιός και Εκπαιδευόμενη Parent Coach.