Νέα / Εκδηλώσεις

Κύκλος Προγεννητικών Σεμιναρίων: Tοκετός, Θηλασμός, Φροντίδα μωρού

Πέπμτη, 10-17-24 Σεπτεμβρίου, 10:00-12:00

Λόγω των συνθηκών καθώς και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, οι διαθέσιμες θέσεις και ο αριθμός συμμετεχόντων, στον χώρο του Κύκλου, θα είναι περιορισμένα, εφαρμόζοντας πάντα τα πρωτόκολλα και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Παράλληλα, το σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω της πλατφόρμας zoom, για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Τρεις προγεννητικές συναντήσεις για να μοιραστούμε την αγωνία, τη χαρά, την προσμονή και τους φόβους που κρύβει μια εγκυμοσύνη και η αναμονή του τοκετού.

Ένα μοίρασμα με σκοπό την πληροφόρηση και την ενδυνάμωση των νέων γονιών για τον τοκετό, το θηλασμό και τη φροντίδα του μωρού.

Δείτε περισσότερα...

Η προετοιμασία του ζευγαριού είναι ο πιο άμεσος τρόπος να ενδυναμωθεί και να νιώσει σιγουριά για τον νέο ρόλο που αναλαμβάνει.

Oι συναντήσεις βασίζονται στην αντικειμενική πληροφόρηση πάνω στον τοκετό και τον θηλασμό, με σεβασμό στις επιλογές της γυναίκας και του συντρόφου της, με βιωματικές ασκήσεις που ενισχύουν το δέσιμο του ζευγαριού με το μωρό τους και την προετοιμασία για τον τοκετό και τον ερχομό του νέου μέλους.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Κύκλου, αλλά και διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom. Πιο συγκεκριμένα:

10/9: Τοκετός - στάδια τοκετού - επιλογές - πλάνο τοκετού / Μέθοδοι ανακούφισης στον τοκετό.

17/9: Όλα όσα θέλω να ξέρω για τον θηλασμό.

24/9: Φροντίδα μωρού - γενική συζήτηση.

Κόστος συμμετοχής: 15€/συνάντηση, 40€ και οι 3 συναντήσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/NFxMVqtukryZUcmi9

Για περαιτέρω πληροφορίες

email: kyklosthilasmos@gmail.com

Εισηγήτριες:

Σοφία Δούμα, Μαία, Εκπαιδευτικός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος IBCLC, Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor.

Αφροδίτη Κονδύλη, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων ATTH Parent Educator, Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas, Φαρμακοποιός και Εκπαιδευόμενη Parent Coach.

Live Webinar για το Baby Led Weaning, με τη Βάνα Καρκάση

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 11:00-13:00

Μία διαδικτυακή συνάντηση, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, 11:00-13:00, με την Βάνα Καρκάση http://www.babyledweaning.gr/, για να μιλήσουμε για την εισαγωγή στερεών τροφών με τη μέθοδο Baby Led Weaning.

Η Βάνα, θα μας εξηγήσει πώς ακριβώς γίνεται η γνωριμία του μωρού με τις στερεές τροφές με δική του πρωτοβουλία και με ασφάλεια, χωρίς να αλέθουμε τις τροφές και χωρίς το οικογενειακό φαγητό να γίνεται πεδίο μάχης.

Δείτε περισσότερα...

Ήρθε λοιπόν η ώρα που το μωρό σας θα ξεκινήσει τη γνωριμία του με τον κόσμο των άλλων τροφών πέρα από το γάλα....

Η εισαγωγή στερεών τροφών είναι για τους περισσότερους γονείς μια στρεσογόνος διαδικασία, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές και συχνά αντικρουόμενες οδηγίες, ενώ οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε δεδομένο πως οι πρώτες τροφές του μωρού μας, και μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να είναι αλεσμένες!

Μέσα σε όλη αυτή την πληροφορία και τις οδηγίες, χάνουμε το βασικότερο... Τι λόγο έχει το ίδιο το παιδί στην όλη διαδικασία; Τι λόγο έχει στο φαγητό του; Γιατί να μην είναι συνδαιτυμόνας μας και όχι κάποιος που θα πρέπει με άγχος να ταΐσουμε, ενώ τις περισσότερες φορές δείχνει ξεκάθαρα πως κάτι στην όλη διαδικασία δεν του ταιριάζει και ίσως να του προκαλεί και άγχος.

Όπως γράφει στη σελίδα της http://www.babyledweaning.gr/ η Βάνα Καρκάση, υπάρχει ένας τρόπος γνωριμίας των μωρών με τις στερεές τροφές που είναι "...για γονείς που ονειρεύονται ότι δεν θα κυνηγούν τα παιδιά τους από πίσω με το κουτάλι. Για γονείς που θέλουν τα παιδιά τους συνδαιτυμόνες από την αρχή. Για γονείς που δεν αντέχουν να γίνεται το τραπέζι πεδίο μάχης «για να φάει το παιδί». Για γονείς που θέλουν να αφεθούν μαζί με το μωρό τους στο όμορφο αυτό ταξίδι της μετάβασης στις στερεές τροφές, βλέποντάς το κάθε μέρα να χαίρεται, να εξερευνά, να παίζει και να απολαμβάνει το φαγητό, ενώ ανθίζει και εξελίσσεται ψυχοκινητικά."

Κόστος συμμετοχής: 15€

Κρατήσεις θέσεων/φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/UBxbwhdncJtWhUSZ9

Πληροφορίες: kyklosgynaika@gmail.com

Online Ομάδα γονέων Αttachment Parenting

Από Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη, 18:00-20:00 (κύκλος 8 συναντήσεων)

Οκτώ (8) δίωρες εκπαιδευτικές, διαδικτυακές συναντήσεις για γονείς παιδιών 0-5 ετών, σχεδιασμένο από τις ιδρύτριες της Attachment Parenting International (API), Lysa Parker και Barbara Nicholson, πάνω στις βασικές αρχές του Αttachment Parenting, ενισχύοντας την ανάπτυξη ενός ασφαλούς συναισθηματικού δεσμού.

Δείτε περισσότερα...

Τετάρτη, 23/9/2020:

Εισαγωγή στο Attachment Parenting - Προετοιμασία για την γονεϊκότητα. Γιατί ΑΡ; Πώς η ανατροφή επηρεάζει την κοινωνία; Κατανοώντας τη σύνδεση και το συναισθηματικό δεσμό. Γιατί δεν μπορείς να δώσεις αυτό που δεν έχεις; Πώς σπάμε τους δεσμούς που δεσμεύουν.

Τετάρτη 30/9/2020:

Διατροφή και συναισθηματικός δεσμός - Η θεραπευτική δύναμη της σωματικής εγγύτητας (babywearing, συγκοίμηση, βρεφικό μασάζ, παιχνίδι και σωματική επαφή, ο ρόλος της αγκαλιάς). Πώς προωθούμε τη σύνδεση; Πως μεγαλώνουμε παιδιά με υγιή σχέση με την τροφή τους. Θηλασμός, αποθηλασμός, βρεφική και παιδική διατροφή.

Τετάρτη, 7/10/2020:

Ανταποκρίνομαι με ευαισθησία. Η γλώσσα της αγάπης. Ο ρόλος της ενσυναίσθησης, της συναισθηματικής αγωγής και ρύθμισης στις ανάγκες των παιδιών.

Τετάρτη, 14/10/2020:

Διασφαλίζω ασφαλή ύπνο, σωματικά και συναισθηματικά.

Τετάρτη, 21/10/2020:

Προσφέρω σταθερή, στοργική φροντίδα. Μία συνάντηση για τους αποχωρισμούς (λόγω μετάβασης στη δουλειά, εναλλαγή φροντιστών, παιδικός σταθμός, κτλ.) και πώς μπορούμε να διατηρήσουμε το συναισθηματικό δεσμό ασφαλή.

Τετάρτη, 28/10/2020:

Θετική διαπαιδαγώγηση (όρια, κανόνες,αποδοχή και διαπαιδαγώγηση).

Τετάρτη, 4/11/2020:

Ισορροπία μεταξύ προσωπικής και οικογενειακής ζωής. Προσωπική και οικογενειακή φροντίδα, βρίσκοντας χώρο και χρόνο.

Τετάρτη, 11/11/2020:

Τι είναι και τι δεν είναι ΑΡ. Πώς συντονιζόμαστε με τα παιδιά; Αυτά που κάνουμε τα βοηθάνε; Αντιμετωπίζοντας κριτική από τον περίγυρο και όλες τις σύγχρονες προκλήσεις. Μύθοι και πραγματικότητα σχετικά με το ΑΡ. Καταναλωτισμός και τεχνολογία - πώς τα αντιμετωπίζουμε;

Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν διαδραστικές παρουσιάσεις, βίντεο, βιωματικές δραστηριότητες και πλούσιο υλικό. Επιπλέον, όσοι παρακολουθήσουν όλες τις συναντήσεις λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, από την Attachment Parenting International.

Η πλήρης εκπαίδευση αποτελείται και από τις 8 προαναφερόμενες συναντήσεις, υπάρχει όμως δυνατότητα παρακολούθησης και μεμονωμένων συναντήσεων, εφόσον δεν έχουν καλυφθεί οι θέσεις. Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος δίνεται μόνο σε όσους έχουν παρακολουθήσει όλο το πρόγραμμα.

Εισηγήτρια : Αφροδίτη Κονδύλη

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων ATTH Parent Educator, Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Φαρμακοποιός και Εκπαιδευόμενη Parent Coach.

Για πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: e-mail: kyklosgynaika@gmail.com

Mε μήνυμα στη σελίδα μας, στο Facebook : m.me/kyklosgynaika

Tηλεφωνικά: 6944141687 (Αφροδίτη Κονδύλη).

Live Webinar - Πρώτες Βοήθειες για βρέφη και νήπια

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 11:00-13:00

Λόγω της μεγάλης απήχησης του συγκεκριμένου σεμιναρίου, δεν είναι δυνατή η πραγματοποίησή του στον χώρο μας. Θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμη φορά διαδικτυακά, σε ζωντανή σύνδεση, μέσω της πλατφόρμας zoom, με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.

Θα παρουσιαστούν βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών για τα συχνότερα περιστατικά που απασχολούν τους γονείς και τους φροντιστές βρεφών και μικρών παιδιών.

Δείτε περισσότερα...

Μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι:

- Περιποίηση τραύματος και αιμορραγίας

- Χτυπήματα στο κεφάλι

- Ρινορραγία

- Πνιγμονή

- Εγκαύματα

- Πνιγμός

- Πυρετός

και θα απαντηθούν οι ερωτήσεις σας.

Η συνάντηση αφορά σε γονείς και φροντιστές που θέλουν να αισθάνονται σίγουροι πως μπορούν να αντιμετωπίσουν σωστά και έγκαιρα κάποιο επείγον περιστατικό που μπορεί να συμβεί στο βρέφος-μικρό παιδί, σύμφωνα με τα τελευταία παγκόσμια πρωτόκολλα πρώτων βοηθειών.

Κόστος: 15€

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/ytsKFfoppmfu7z2k9

Για περισσότερες πληροφορίες: kyklosgynaika@gmail.com

Εισηγήτρια: Σοφία Δούμα, Μαία, Εκπαιδευτικός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος IBCLC, Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor.

Σεμινάριο Θηλασμού Advanced Level - Live Webinar

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 10:00-17:00

Μονοήμερο σεμινάριο θηλασμού για επαγγελματίες περιγγενητικής φροντίδας. Λόγω των συνθηκών καθώς και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δεν είναι δυνατή η πραγματοποίησή του σεμιναρίου στον χώρο μας. Θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, σε ζωντανή σύνδεση, μέσω της πλατφόρμας zoom, με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.

Το ημερήσιο σεμινάριο θηλασμού, Advanced Level, πραγματοποιείται για δεύτερη φορά το Σάββατο, 3/10/2020, 10:00-17:00, με πιο εξειδικευμένη θεματολογία.

Δείτε περισσότερα...

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν:

1. Συνήθη προβλήματα θηλασμού (υπερφόρτωση, φραγμένος πόρος, μαστίτιδα).

2. Βραχύς χαλινός γλώσσας και άνω χείλους.

3. Η μητέρα που δυσκολεύεται να αποφασίσει "Ίσως δεν θέλει να θηλάσει".

4. Θηλασμός νηπίου.

5. Επαναγαλακτισμός.

6. Θηλασμός και φεμινισμός (μια κοινωνική ματιά του θηλασμού στην πατριαρχική κοινωνία).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε IBCLCs, επαγγελματίες υγείας - μαίες - μαιευτές, φαρμακοποιούς, παιδιάτρους κ.ά. - βοηθούς μητρότητας, αλλά και σε όσους επαγγελματίες ασχολούνται με την περιγεννητική φροντίδα.

Η ύλη του σεμιναρίου καλύπτει τις ανάγκες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των IBCLC's και μοριοδοτείται από το IBLCE με 6,75 L CERPs.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Κόστος: 80 ευρώ

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/yTXgMQEdXuKwhuei9

Για περισσότερες πληροφορίες: kyklosgynaika@gmail.com

Εισηγήτριες:

Αφροδίτη Κονδύλη,

Φαρμακοποιός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια γονέων ATTH Parent Educator Attached at the Heart™, Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas, Βοηθός Μητρότητας και Εκπαιδευόμενη Parent Coach.

Σοφία Δούμα,

Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος IBCLC, Εκπαιδευτικός, Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor.

Θηλασμός Νηπίου

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, 10:00-12:00

Λόγω των συνθηκών καθώς και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, οι διαθέσιμες θέσεις και ο αριθμός συμμετεχόντων, στον χώρο του Κύκλου, θα είναι περιορισμένα, εφαρμόζοντας πάντα τα πρωτόκολλα και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Παράλληλα, το σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω της πλατφόρμας zoom, για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Όλο και περισσότερα μωρά και παιδιά συνεχίζουν τον θηλασμό μετά τους 6 μηνές και μετά το 1ο έτος.

Πόσο προετοιμασμένες είναι οι μητέρες και οι νέοι γονείς γι' αυτό;

Δείτε περισσότερα...

Ένα σεμινάριο για γονείς, ώστε να συζητήσουμε μύθους και πραγματικότητα, να καταρρίψουμε λανθασμένες προσδοκίες και να αναδείξουμε αναμενόμενες συμπεριφορές.

Πόσο συχνά θηλάζει ένα νήπιο;

Συνδέεται ο θηλασμός με την πρόσληψη άλλων τροφών;

Τι σχέση έχει ο θηλασμός με τον ύπνο;

Θηλασμός και υγιής προσκόλληση.

Θηλασμός και όρια.

Προσωπική και οικογενειακή ισορροπία.

Κόστος συμμετοχής: 10€

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/3Y9L96C6s8YG2hsDA

Εισηγήτριες:

Σοφία Δούμα, Μαία, Εκπαιδευτικός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος IBCLC, Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor.

Αφροδίτη Κονδύλη, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων ATTH Parent Educator, Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas, Φαρμακοποιός και Εκπαιδευόμενη Parent Coach.

Yoga εγκυμοσύνης-Birthlight Prenatal Yoga

Κάθε Τετάρτη, 10:00-11:30

Ελάτε στον Κύκλο να γυμναστούμε με Yoga εγκυμοσύνης, προσφέροντάς σας το πρώτο μάθημα "γνωριμίας" δωρεάν!

Λόγω των συνθηκών καθώς και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, οι διαθέσιμες θέσεις και ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένα, εφαρμόζοντας πάντα τα πρωτόκολλα και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Δείτε περισσότερα...

Ολοκληρωμένη προσέγγιση και προετοιμασία για τον τοκετό, σε μαθήματα yoga εγκυμοσύνης με τη μέθοδο Birthlight™ https://www.birthlight.com/. Τα μαθήματα, διάρκειας μιάμιση ώρας, περιλαμβάνουν πρακτικό μέρος (ακολουθίες yoga, κινήσεις, αναπνοές) και θεωρητικό μέρος-συζήτηση.

Η Birthlight™ yoga Εγκυμοσύνης χαρίζει ευεξία. H μαμά με την κίνηση, την αναπνοή και τη χρήση της φωνής της, δένεται με το μωρό της.

Με ήπιες κινήσεις και ακολουθίες yoga που απευθύνονται τόσο σε μαμάδες που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ, όσο και σε μαμάδες που συνήθιζαν να γυμνάζονται πριν την εγκυμοσύνη, σχεδιασμένες με το σύστημα Birthlight™ for maternity. Δίνεται έμφαση τόσο στην ευεξία της γυναίκας σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και στο να μπορέσει η μητέρα να χρησιμοποιήσει όλη τη βιωματική εμπειρία που θα αποκτήσει στα μαθήματα κατά τη διάρκεια του τοκετού της. Έτσι, έχοντας πλήρη επίγνωση του σώματός της, της αναπνοής της και του πυελικού εδάφους, θα έχει έναν όμορφο, φυσικό τοκετό.

Στο τέλος κάθε μαθήματος και ενώ πίνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα, συζητάμε επιλεγμένα θέματα που αφορούν στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό, ενώ οι μαμάδες μπορούν ελεύθερα να θέσουν προβληματισμούς και απορίες.

Τα μαθήματα διδάσκονται από τη μαία και σύμβουλο θηλασμού IBCLC, Σοφία Δούμα, http://www.birthlight.com/teacher/sofia-douma, πιστοποιημένη στο σύστημα Birthlight™ yoga for maternity.

Διάρκεια:

Από Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 και κάθε Τετάρτη, 10:00-11:30.

Κόστος:

Πρώτο μάθημα "γνωριμίας", δωρεάν

Μεμονωμένο μάθημα: 12€

Πακέτο 4 μαθημάτων: 40€

Πακέτο 6 μαθημάτων: 60€

Kλείστε τη θέση σας εδώ: https://forms.gle/Xh5GHKhR41ipFvFT7

Πληροφορίες: kyklosgynaika@gmail.com / 6934210029, Σοφία.

Pre & Post Natal Pilates μαθήματα

Κάθε Τρίτη & Πέμπτη, 18:40-19:30

Mαθήματα για εγκύους και λεχωίδες στον Κύκλο, κάθε Τρίτη, 18:15-19:15.

Το pιlates είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα εκγύμνασης του σώματος. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μέσω των ήπιων ασκήσεων, των αναπνοών, του stretching και της χαλάρωσης προάγουμε την ευεξία αλλά και την επαφή της μητέρας με το σώμα της που αλλάζει και με το μωρό της.

Δείτε περισσότερα...

Μετά τον τοκετό η επαναφορά των βασικών ομάδων μυών μπορεί να γίνει εξαιρετικά και με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τα μαθήματα και το ασκησιολόγιο του pilates.

Κόστος:

10€/μάθημα

70€/μηνιαίως (2 μαθήματα την εβδομάδα)

Απαραίτητη η κράτηση θέσης: https://forms.gle/6N6vrspsBhCGp5RG9

Στο kyklosgynaika@gmail.com ή στο 211179423.

Τα μαθήματα διδάσκονται από την Άννα Πλουμίδου, Pilates instructor, τηλ.: 6977972914.

Studio Pilates στον "Κύκλο"

Από τα μέσα Ιουνίου άρχισε να λειτουργεί στον "Κύκλο", Studio Pilates!

Το studio είναι εξοπλισμένο με Tower Reformer, Wunda Chair και Spine Corrector, μηχανήματα που σχεδιάστηκαν για να ενισχύσουν την διαδικασία της διάτασης, ενδυνάμωσης, ευθυγράμμισης και αύξησης της δύναμης του κέντρου του σώματος με κύριο στόχο την διατήρηση μιας υγιούς σπονδυλικής στήλης που είναι το κλειδί για μια υγιή φυσική κατάσταση.

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά, σε γκρουπ 2 ατόμων ή ατομικά, πρωινά ή/και απογεύματα. Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ακριβείς ώρες μαθημάτων μέσω της σελίδας Κύκλος - Studio Pilates και να κλείσετε άμεσα την θέση σας ή να καλέσετε στο 6977972914 (Άννα Πλουμίδου).

Μπαλέτο ενηλίκων (αρχαρίων)

Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, 19:30-20:30

Πότε δεν είναι αργά για την ερασιτεχνική ενασχόληση με το μπαλέτο!

Το μπαλέτο είναι ένα είδος χορού με καταγωγή από την Ιταλία, που εξελίχθηκε στη σκηνική του μορφή κυρίως στη Γαλλία και τη Ρωσία. Είναι η κίνηση σύμφωνα με τη μουσική!

Ζωτικής σημασίας είναι η στάση του σώματος, η ευθυγράμμιση και η τοποθέτηση, ο πλήρης έλεγχος των κινήσεων ολόκληρου του σώματος. Η ερασιτεχνική ενασχόληση με το μπαλέτο δεν έχει κάποιο όριο ηλικίας, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους άσκησης που διατηρεί το σώμα σε φόρμα σε οποιαδήποτε ηλικία.

Εκτός από ένα υγιές χόμπι, το μπαλέτο βοηθάει τους ενήλικες να διατηρήσουν την ισορροπία και την δύναμή τους. Μπαλέτο αρχαρίων ενηλίκων στον ΚΥΚΛΟ μας.

Τα μαθήματα διδάσκονται από την Ελίνα Τσίμπρου, ομάδα σύγχρονου χορού Cycle RE, χορεύτρια, χορογράφος, καθηγήτρια χορού, τηλ.: 6948786817.

Δηλώσεις συμμετοχής/πληροφορίες: kyklosgynaika@gmail.com & 6948786817, Ελίνα.

Σύγχρονος χορός ενηλίκων (αρχαρίων)

Κάθε Τρίτη & Πέμπτη, 19:30-20:30

Σας περιμένουμε και το Φθινόπωρο, στον Κύκλο, να κάνουμε μαθήματα σύγχρονου χορού για αρχάριους!

Όποιος θέλει να έρθει σε επαφή με την τεχνική release, πέρα από την έννοιά της, πρέπει να γνωρίζει ότι δεν πρόκειται απλώς για μια τεχνική αλλά για ένα σύνολο αρχών και μεθόδων άσκησης που δίνουν έμφαση στην ελαχιστοποίηση της μυϊκής έντασης κατά την κίνηση και κατά συνέπεια στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Δείτε περισσότερα...

Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τη δύναμη της βαρύτητας προς όφελος μας.

*Το σώμα νοείται σαν αδιαίρετη ενότητα σώματος, νου, συναισθημάτων και ψυχής.

*Δίνεται έμφαση στην προσωπική εμπειρία κίνησης.

*Ο καθένας έχει έναν μοναδικό τρόπο να κινείται με τις ιδιαίτερες δικές του προθέσεις.

Τα μαθήματα διδάσκονται από την Ελίνα Τσίμπρου, ομάδα σύγχρονου χορού Cycle RE, χορεύτρια, χορογράφος, καθηγήτρια χορού, τηλ.: 6948786817.

Ηλικίες: Έφηβοι και άνω

Δηλώσεις συμμετοχής/ πληροφορίες: kyklosgynaika@gmail.com & 6948786817, Ελίνα