Σοφία Δούμα

Η Σοφία είναι Μαία, Εκπαιδευτικός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και πιστοποιημένη BirthLight™ Perinatal Yoga Instructor.

Έχοντας ολοκληρώσει κύκλους σπουδών στην μαιευτική και στον ανώδυνο τοκετό και εργαζόμενη ως εκπαιδευτικός, στα χρόνια που ακολούθησαν έγινε μητέρα πέντε παιδιών. Οι εμπειρίες που βίωσε η ίδια με τον θηλασμό των 5 παιδιών της, την ενέπνευσαν να διευρύνει περισσότερο τις γνώσεις της και την εξειδίκευσή της για να βοηθήσει και άλλες μαμάδες που ήθελαν να θηλάσουν τα μωρά τους. Έτσι, μετεκπαιδεύθηκε και ως Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC και στην περιγεννητική γιόγκα BirthLight™ Perinatal Yoga. Και αργότερα, ένα ακόμη όνειρό της πήρε μορφή, με τη δημιουργία του Κύκλου.

Τη Σοφία θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops ως Σύμβουλος Θηλασμού σε κάθε στάδιο της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό, τη σύνδεση της Γυναίκας με το σώμα της και το παιδί της και μέσω μαθημάτων prenatal-postnatal yoga. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα και εδώ: http://www.birthlight.com/teacher/sofia-douma

Ταυτόχρονα, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Σοφία και να την επιλέξεις για σύντροφο υποστήριξης σε όλο το ταξίδι της μητρότητας για μια πολύπλευρη υποστήριξη με ατομικές συνεδρίες, όπου κι αν ζεις.