Αφροδίτη Κονδύλη

Η Αφροδίτη είναι Φαρμακοποιός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Attached at the Heart™ Εκπαιδεύτρια Γονέων και Βοηθός Μητρότητας.

Κάποια από τα όνειρά της έγιναν πραγματικότητα, όταν δημιούργησε τη δική της οικογένεια και το 2013 γέννησε την κόρη της και, όταν 3 χρόνια μετά δημιούργησε τον Κύκλο Υποστήριξης Γυναικών στην Ηλιούπολη.

Σήμερα δραστηριοποιείται ως φαρμακοποιός και, παράλληλα, προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της ως Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Βοηθός Μητρότητας. Ταυτόχρονα, προσφέρει σεμινάρια και εκπαιδεύσεις γονέων, με πολλή-πολλή αγάπη.

Η Αφροδίτη αποτελεί και επίσημη συνεργάτιδα του δικτύου Attachment Parenting Hellas που σκοπό έχει την προαγωγή της γονεϊκότητας με ενσυναίσθηση και ισορροπία. Ως βοηθός μητρότητας και σύμβουλος θηλασμού IBCLC οραματίζεται έναν κόσμο με περισσότερη αποδοχή και αγάπη, ώστε η Γυναίκα και η Οικογένεια να αλλάζουν και να μεταμορφώνονται μέσα σε ένα περιβάλλον φροντίδας και υποστήριξης των αναγκών και των επιλογών τους. Για αυτό και παράλληλα, παρέχει Κύκλους Γυναικών στους οποίους οι γυναίκες μαζί ενδυναμώνονται, ανταλλάσσουν απόψεις, κοινωνικοποιούνται, δικτυώνονται και μοιράζονται.

Την Αφροδίτη θα την βρεις στον Κύκλο να παρέχει σεμινάρια, ομιλίες και workshops, αλλά μπορείς και να επικοινωνήσεις μαζί της και να την επιλέξεις για σύντροφο υποστήριξης σε όλο το ταξίδι της σύλληψης, της εγκυμοσύνης, της μητρότητας και της γονεϊκότητας, με ατομικές συνεδρίες όπου κι αν ζεις, καθώς παρέχει τις υπηρεσίες της σε γυναίκες, νέες μητέρες και γονείς σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.