Δράσεις

Υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Εγγραφή στον Κύκλο

Το Μαγαζί του Κύκλου

Σύμβουλοι Θηλασμού IBCLC

Tandem Nursing e-book

Κατηγορία: e-book

Μορφή: pdf

Έτος: 2017

Κόστος: 5€

Για παραγγελίες kyklosgynaika@gmail.com

Περιγραφή:

Ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια είναι από μόνος του μια πρόκληση. Όταν ήδη υπάρχει ένα παιδί που θηλάζει, ο θηλασμός και των δύο παιδιών έχει πολλά οφέλη μα και πολλές προκλήσεις!
Ένα e-book για εγκύους που ενδιαφέρονται να κάνουν tandem αλλά και για μαμάδες που ήδη το βιώνουν!
Τεκμηριωμένα στοιχεία για τη γονιμότητα της θηλάζουσας, τον θηλασμό στην εγκυμοσύνη, τον θηλασμό παιδιών διαφορετικής ηλικίας.
Πρακτικές συμβουλές και λύσεις σε σχέση με τη διαχείριση του θηλασμού δύο παιδιών αλλά και του θηλασμού στην εγκυμοσύνη, τα πρακτικά ζητήματα των πρώτων ημερών που απασχολούν τις μαμάδες (θα έχω γάλα και για τα δύο παιδιά; Πώς θα εξασφαλίσω ότι το νεογέννητο θα πάρει το πρωτόγαλα; είναι προτιμότερο να έχει το κάθε παιδί το δικό του στήθος; Τι γίνεται με τις ιώσεις κλπ)
Breastfeeding aversion και τρόποι με τους οποίους η μαμά μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατάσταση αυτή.
Επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία που αφορούν στο tandem breastfeeding και τον θηλασμό στην εγκυμοσύνη.
Αποφασίστε πώς θα διαχειριστείτε τον θηλασμό στη διάρκεια μιας νέας εγκυμοσύνης, καθώς θα σας δοθούν όλα τα πρακτικά εργαλεία και οι επιστημονικές γνώσεις και πηγές για να στηρίξετε την απόφασή σας αυτή!

Δημιουργός: Δούμα Σοφία, Μαία, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Εκπαιδευτικός, Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor https://sites.google.com/site/kyklosgynaikagr/poioi-eimaste/sophia-douma