Δράσεις

Υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Εγγραφή στον Κύκλο

Το Μαγαζί του Κύκλου

Σύμβουλοι Θηλασμού IBCLCΜαρία Καράβολα

Η Μαρία είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει τελειώσει τη σχολή Διοίκηση Μονάδων Υγείας  και Πρόνοιας. Αποφάσισε όμως να ασχοληθεί με τον τομέα της υγείας, όχι από κάποιο διοικητικό πόστο, αλλά με τη παροχή υπηρεσιών φροντίδας  και υποστήριξης, για αυτό και μετεκπαιδεύθηκε στη ρεφλεξολογία από την 2ετή σχολή της Ευφροσύνης Στραβελάκη Κ.Ε.Ρ.Ε. (Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας).

Σήμερα εργάζεται ως ρεφλεξολόγος και ασκεί  και την αρωματοθεραπεία, την ηχοθεραπεία και το rejuvance μασάζ προσώπου. Προσπαθεί μέσα από την φροντίδα και την υποστήριξη μέσω του αγγίγματος, να κάνει κάθε άνθρωπο να ανακαλύψει την πραγματική δύναμη του σώματος και της ψυχής του, τη μεγαλειώδη δύναμη της ανθρώπινης φύσης.

Παράλληλα, η Μαρία έχει εκπαιδευτεί στον τομέα της περιγεννητικής φροντίδας από τον Αμερικανό γιατρό Richard Overly, με τη μέθοδο της Εύας Ράιχ και εφαρμόζει το μασάζ «άγγιγμα της πεταλούδας». Στη  διάρκεια της προσπάθειας  να αποκτήσει παιδιά, ήρθε σε επαφή με τις θεραπεύτριες Vivian Menjivar και Μίνα Μπούμπουκα και εκπαιδεύτηκε στο The Arvigo® Techniques of Maya Abdominal Therapy, μία αρχαία τεχνική των ινδιάνων Maya για τη φυσική ενίσχυση της γονιμότητας, αλλά και την γενικότερη σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία της γυναίκας μέσω μασάζ.

Στον Κύκλο, θα την βρεις να παρέχει sessions μασάζ, ρεφλεξολογίας, αρωματοθεραπείας και μαθήματα χορού της κοιλιάς, τον αρχαιότερο χορό γονιμότητας και σύνδεσης με τη Θηλυκότητα.