Δράσεις

Υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Εγγραφή στον Κύκλο

Το Μαγαζί του Κύκλου

Σύμβουλοι Θηλασμού IBCLC

Κλαίρη Βενούκα

Η Κλαίρη έχει σπουδάσει Management στον τουριστικό κλάδο και έχει μετεκπαιδευθεί με MbA, life & group coaching, ολιστική αισθητική και αρωματοθεραπεία.

Μετά από 20 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έχει αφοσιωθεί στο μεγάλο της όνειρο: πώς να κάνει τις Γυναίκες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, να ζουν και να προχωρούν συνειδητά και ισορροπημένα με όλα τα συστατικά της ομορφιάς, της επιτυχίας και της καλής ζωής.

Δημιουργός της κοινότητας Feminine Boudoir, συγγραφέας θηλυκών ημερολογίων αλλά και Life coaching ημερολογίων «Καλύτερα Γίνεται» -1os Οδηγός Life Coaching Diary στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, ταυτόχρονα αρθρογραφεί σε blogs και περιοδικά και έχει δεσμευτεί να αλλάζει τον κόσμο κάθε μέρα προς το καλύτερο, με πολλή αγάπη και πολλή έμπνευση, πρωτίστως για τις γυναίκες.

Σήμερα, ισορροπώντας την yin και yang φύση της, είναι επιχειρηματίας και ταυτόχρονα προσφέρει σεμινάρια business, coaching και θηλυκότητας σε διάφορους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων το Feminine Boudoir, το jamjar Academy, τη Lalita Women’s Retreats και τον Κύκλο-Υποστήριξης Γυναικών.

Το 2016, η Κλαίρη γνώρισε την Αφροδίτη και εκτός από φίλες, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αλλάξουν τον κόσμο της γυναίκας προς το καλύτερα μέσα από το επιχειρείν και προϊόντα αμιγώς για τη γυναικεία φροντίδα, αλλά και με τη συνεργασία στον Κύκλο.

Την Κλαίρη, θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops πάνω στη θηλυκότητα, την ομορφιά, το επιχειρείν, τη διαχείριση χρόνου και ζωής.