Δράσεις

Υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Εγγραφή στον Κύκλο

Το Μαγαζί του Κύκλου

Σύμβουλοι Θηλασμού IBCLC

Άνοιξη στον Κύκλο


Άνοιξη στον Κύκλο με εκδηλώσεις, συναντήσεις και σεμινάρια, για επαγγελματίες υγείας, για τη γυναίκα, για γονείς, για εγκύους... Άνοιξη για όλους!!!

Ο Κύκλος των Μαμάδων

Κάθε Τρίτη πρωί, στις 11
Ένας νέος κύκλος συναντήσεων για την υποστήριξη της μητρότητας.
Συναντήσεις κοινωνικοποίησης και ανταλλαγής εμπειριών, ανησυχιών, φόβων και ανακαλύψεων με άλλες γυναίκες που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις -Μητρότητα και οι άλλοι γύρω μου - Γονεικότητα και η ισορροπία στην σχέση των γονέων - Η εμπειρία του τοκετού μου-πως ξεκίνησαν όλα - Ήμουν έτοιμη? φόβοι και άγχη - Προσωπικός χρόνος -γίνεται? - Φυσιολογικές συμπεριφορές του βρέφους και οι προσδοκίες μας Σκοπός των συναντήσεων είναι η δημιουργία μιας ομάδας νέων μητέρων με μωρά από 0-18 μηνών, που θα δημιουργήσει βάση για εξερεύνηση, αναζήτηση , αποδοχή και ουσιαστική γνωριμία με τα νέα βιώματα.

Εισηγήτρια:Αφροδίτη Κονδύλη: Φαρμακοποιός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Certified Attached At The Heart Parent Educator, επίσημη συνεργάτης Attachment Parenting Hellas (APH)


Gentle Weaning Workshop “Αποθηλασμός με αγάπη”

Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 10 το πρωί
Ο αποθηλασμός είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές θηλάζουσες μητέρες. Ο φυσικός αποθηλασμός είναι πάντα η πρώτη επιλογή, τι γίνεται όμως οταν αυτό δεν είναι πάντα εφικτό? οταν η ισορροπία της δυάδας διαταράσσεται? πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε έναν ήπιο και ήρεμο αποθηλασμό για μητέρα και παιδί? Στόχος αυτού του εργαστηρίου είναι η σωστή ενημέρωση και υποστήριξη της μητέρας και των γονέων για μια όμορφη και ήπια μετάβαση στα νέα δεδομένα της σχέσης , για την διατήρηση ενος ασφαλούς συναισθηματικού δεσμού και για αποφυγή κακοποιητικών ή τραυματικών εμπειριών..

Εισηγήτρια:Αφροδίτη Κονδύλη: Φαρμακοποιός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Certified Attached At The Heart Parent Educator, επίσημη συνεργάτης Attachment Parenting Hellas (APH)


Σεμινάριο Θηλασμού για Επαγγελματίες Περιγεννητικής Φροντίδας

15-17 Μαρτίου
Ένα τριήμερο σεμινάριο για τον θηλασμό και την υποστήριξη της θηλάζουσας μητέρας σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές οδηγίες. Στο σεμινάριο θα καλυφθούν θέματα όπως η ιστορία του θηλασμού, μύθοι και προκαταλήψεις, 10 βήματα για επιτυχημένο μητρικό θηλασμό, οδηγίες για μια σωστή αρχή, ανατομία του μαστού & φυσιολογία του θηλασμού,παθολογία δυσκολίες και αντιμετώπισή τους, διατροφή θηλάζουσας, υποστήριξη θηλάζουσας, άντληση -αποθήκευση μητρικού γάλακτος, scope of practice και θέματα δεοντολογίας για τους επαγγελματίες περιγεννητικής φροντίδας, ειδική αναφορά στο ρόλο της βοηθού μητρότητας στο θηλασμό. Το σεμινάριο απευθύνεται σε IBCLCs, επαγγελματίες υγείας -μαίες-μαιευτές, φαρμακοποιούς, παιδιάτρους κ.ά- βοηθούς μητρότητας, αλλά και όσους επαγγελματίες ασχολούνται με την περιγεννητική φροντίδα. Η ύλη καλύπτει τις ανάγκες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των IBCLC's και την απαραίτητη θεματολογία σχετικά με τον θηλασμό για την πιστοποίηση βοηθών μητρότητας από τον Σύλλογο Βοηθών Μητρότητας Ελλάδας. Το σεμινάριο μοριοδοτείται από το IBLCE με 14,75 (12,5L και 2,25E) CERPs (μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης)

Εισηγήτριες:Σοφία Δούμα: Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Εκπαιδευτικός Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor Αφροδίτη Κονδύλη: Φαρμακοποιός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Certified Attached At The Heart Parent Educator, επίσημη συνεργάτης Attachment Parenting Hellas (APH)


Μητρότητα και εξάντληση- ένα εργαστήριο αυτο-φροντίδας

Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 5.30 το απόγευμα
Πόσες φορές ένιωσες να έχεις φτάσει στα όρια σου? Πόσες φορές σκέφτηκες ότι θες να κάνεις κάτι για σένα και ποτέ δεν το έκανες? Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκέφτηκες να σε φροντίσεις?
Ο μαγικός κόσμος της μητρότητας φέρνει νέες εμπειρίες, πολύ αγάπη, χαρά με και πολύ κούραση. Οι περισσότερες μητέρες παραδέχονται ότι περνάνε περιόδους εξάντλησης λόγω των πολλαπλών τους ρόλων , της έλλειψης προσωπικού χρόνου αλλά και πολλών στερεότυπων. Η φροντίδα, η αποδοχή και η αγάπη προς τον εαυτό μας είναι από τα πιο βασικά συστατικά μιας υγιούς σχέσης με τον σύντροφό μας, τα παιδιά μας, τους φίλους μας. Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην φροντίδα και στην ενδυνάμωση της γυναίκας και της μητέρας. Μέσα από βιωματικά παιχνίδια, ανταλλαγές απόψεων, έξυπνα tips και ιδέες, θα βρούμε τρόπους να ακούσουμε το σώμα μας, το μυαλό μας, να αποδεχθούμε τις ανάγκες μας και να ανακαλύψουμε λύσεις. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και έλα να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο απόγευμα!

Εισηγήτρια:Αφροδίτη Κονδύλη: Φαρμακοποιός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Certified Attached At The Heart Parent Educator, επίσημη συνεργάτης Attachment Parenting Hellas (APH)


Οι προγεννητικές μας συναντήσεις:

Τον Απρίλιο, κάθε Δευτέρα, 6-8μμ

Όλα όσα θέλω να ξέρω για τον Θηλασμό

Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα
Μία συνάντηση για τον θηλασμό και τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο και στο σπίτι. Η σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, και η κατάρριψη μύθων και λανθασμένων προσδοκιών γύρω από τον θηλασμό, είναι ίσως η πιο ασφαλής οδός για μια καλή αρχή και συνέχεια στον θηλασμό! Τι είναι το πρωτόγαλα, κάθε πότε πρέπει να θηλάζει ένα βρέφος, ποιες είναι οι φυσιολογικές συμπεριφορές, πως θα καταλάβω ότι πεινάει; θα έχω γάλα; τι πρέπει να φάω, και πολλές άλλες απορίες που έχουν οι περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και τις λοχείας. Στόχος του σεμιναρίου δεν είναι μόνο οι γενικές οδηγίες, αλλά και οι εξειδικευμένες απαντήσεις και λύσεις , ανάλογα με τις απορίες ή τις ιδιαιτερότητες των συμμετεχόντων.

Όλα όσα θέλω να ξέρω για τον τοκετό μου

Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα
Μία συνάντηση για να μοιραστούμε την αγωνία , τη χαρά, την προσμονή και τους φόβους που κρύβει η αναμονή του τοκετού. Ένα μοίρασμα με σκοπό την πληροφόρηση και την ενδυνάμωση των νέων γονιών για τον τοκετό. Πλάνο τοκετού, στάδια τοκετού, ανακούφιση από τον πόνο, στάσεις, αναπνοές και ό,τι άλλο απασχολεί τους γονείς για τον τοκετό

Όλα όσα θέλω να ξέρω για τη φροντίδα του μωρού μου

Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα
Τα μωρά δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης! Οι απόψεις που ακούω από το μαιευτήριο, από τους παππούδες, από φίλους που έγιναν γονείς πριν από εμάς και "ξέρουν", είναι συχνά αντικρουόμενες και με μπερδεύουν. Θέλω να κάνω το καλύτερο για το μωρό μου! Μία συνάντηση στην οποία δίνεται σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, οι οδηγίες των διεθνών οργανισμών (Π.Ο.Υ., Unicef κλπ) και η κατάρριψη μύθων και λανθασμένων προσδοκιών σε σχέση με τη φροντίδα του μωρού και με το τι είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο για ένα νεογέννητο ή και μεγαλύτερο μωρό. Στόχος του σεμιναρίου δεν είναι μόνο οι γενικές οδηγίες, αλλά και οι εξειδικευμένες απαντήσεις και λύσεις , ανάλογα με τις απορίες ή τις ιδιαιτερότητες των συμμετεχόντων.

Και τώρα γονείς!

Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα
Μία συνάντηση για τη μετάβαση του ζευγαριού στη γονεϊκότητα. Μέσα στα πλαίσια της ομάδας, με βιωματικές ασκήσεις, χρησιμοποιώντας τη ζωγραφική, την καλλιτεχνική έκφραση, την ενεργητική ακρόαση, την ελεύθερη συζήτηση, προσεγγίζουμε τον νέο μας ρόλο ως γονείς και συζητάμε για: - τις προσδοκίες μας - τους φόβους μας - τις αλλαγές στη σχέση μας - το πώς συναποφασίζουμε για την οικογένειά μας Φεύγοντας από τη συνάντηση, έχουμε τα εργαλεία για τη μετάβαση από το ζευγάρι στην οικογένεια, για την εξέλιξη της συντροφικής μας σχέσης μέσα από τη γονεϊκότητα, νιώθουμε χαρά καθώς χαράζουμε μαζί την πορεία της οικογένειάς μας και βιώνουμε τον ερχομό του παιδιού μας με αυτοπεποίθηση που πηγάζει από τον αμοιβαίο σεβασμό και την αλληλοϋποστήριξη που έχουμε σαν ζευγάρι και σαν γονείς. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκύους και στους συντρόφους τους.

Εισηγήτριες:Σοφία Δούμα: Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Εκπαιδευτικός Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor Αφροδίτη Κονδύλη: Φαρμακοποιός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Certified Attached At The Heart Parent Educator, επίσημη συνεργάτης Attachment Parenting Hellas (APH)


Ζευγάρι και Παιδί: Ο τρίτος ανάμεσα μας (διαδραστική ομιλία)

Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα
Πως μπορούμε να κρατήσουμε καλύτερες ισορροπίες με τον σύντροφο μας μετά τον ερχομό του παιδιού μας; Πως μπορούμε να στηρίξουμε τη σχέση μας στην πιο όμορφη αλλά και δύσκολή στιγμή της; Πολύ συχνά το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του πρωτότοκου παιδιού, παρατηρείται μια έντονη αύξηση προβλημάτων στη σχέση του ζευγαριού. Εντάσεις, τσακωμοί, αίσθημα δυσαρέσκειας για το σύντροφό μας γίνονται πολλές φορές καθημερινότητα. Αναμφίβολα η ευτυχία που φέρνει η γέννηση ενός παιδιού είναι αμέτρητη. Ο ερχομός του παιδιού όμως συνήθως ανατρέπει την ισορροπία του ζευγαριού. Όταν από δυο γινόμαστε τρεις και από ζευγάρι γινόμαστε γονείς, η μετάβαση αυτή εμπεριέχει λεπτές και εύθραυστες ισορροπίες. Ένα μωρό καταλαμβάνει όλο τον ελεύθερο χρόνο και χώρο που είχε ένα ζευγάρι, οι ανάγκες του ζευγαριού παραμερίζονται και οι ανάγκες του παιδιού γίνονται το πρώτο μέλημα των γονιών. Αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί βάρος στη σχέση και η σχέση χρειάζεται στήριξη όσο ποτέ πριν. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί πως μπορούμε να στηρίξουμε και να διαφυλάξουμε τη σχέση του ζευγαριού την Τετάρτη 13 Μαρτίου στον Κύκλο! Συντονίζει η Ηλέκτρα Ματσάγγου (Electra Matsangou), Ψυχολόγος Υγείας - επκ. Ψυχοθεραπεία Gestalt Περισσότερες πληροφορίες για την συντονίστρια και το θέμα: www.electramatsangou.com www.electramatsangou.com/articles/zeugari-kai-paidi www.alphatv.gr/show/odigos-kalis-zois/?vtype=player&vid=36257&showId=927&categoryId=14

Αγκαλιάζοντας την αρχή: Συναισθήματα και αποδοχή δύσλκολών τοκετών

Σάββατο 30 Μαρτίου και Σάββατο 6 Απριλίου, στις 11 το πρωί.
Ο κάθε τοκετός είναι μοναδικός και όσο καλά και να τον έχουμε σχεδιάσει ή να ξέρουμε τι να περιμένουμε, τα πράγματα δεν πάνε ποτέ έτσι ακριβώς όπως τα έχουμε φανταστεί. Πολλές φορές η γεννά βιώνεται από τη μητέρα τραυματικά και με πολύ άγχος. Πολλές φορές και μετά τη γέννα, ακόμη και μήνες ή χρόνια μετά η μητέρα κατακλύζεται από φόβο, άγχος ή και ενοχές, δυσκολεύεται να αφομιώσει αυτή την εμπειρία του τοκετού, και μπορεί να αντιμετωπίζει διάφορες ψυχικές και σωματικές δυσκολίες και δυσφορία. Το βιωματικό αυτό εργαστήρι απευθύνεται σε μητέρες που αντιμετωπίζουν κάτι από τα παραπάνω. Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών με τις άλλες μαμάδες, τη συζήτηση, την ψυχο-εκπαίδευση και τις βιωματικές ασκήσεις, να αφομοιώσει ο οργανισμός την εμπειρία του τοκετού και ως αποτέλεσμα να ανακουφιστούν οι εντάσεις, η δυσφορία και τα αρνητικά συναισθήματα. Με την Ηλέκτρα Ματσάγγου

Δωρεάν ομιλία: Περιγεννητικό πένθος - Σπάμε τη σιωπή

Σάββατο 30 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα
Η Μαρία βίωσε την απώλεια του μωρού της πριν ολοκληρωθεί η εγκυμοσύνη, και θα μας μιλήσει για αυτή την εμπειρία που άλλαξε τη ζωή της, καθώς και για το πόσο σημαντικό είναι να αρχίσουμε να μιλάμε ανοιχτά για αυτές τις απώλειες. Μια ομιλία που θα συγκινήσει και θα εμπνεύσει. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Σας περιμένουμε! Η ομιλία απευθύνεται σε άτομα που έχουν βιώσει και επηρεαστεί από περιγεννητική απώλεια, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το θέμα αυτό. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Στις 06/04 η Μαρία θα καθοδηγήσει έναν δίωρο κύκλο γυναικών περιγεννητικής απώλειας στον ίδιο χώρο, με σκοπό να συνδεθούν οι γυναίκες με το σώμα τους και μεταξύ τους, μέσω της αφήγησης και βιωματικών εργαλείων. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.facebook.com/events/2321043738174226/
Με τη Μαρία Στραγαλινού: www.loveandgrief.gr https://www.facebook.com/loveandgriefgr/.

Κύκλος γυναικών περιγεννητικής απώλειας

Σάββατο 6 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα
Υπάρχει μια κλωστή. Είναι αόρατη, και συνδέει όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει περιγεννητική απώλεια (απώλεια στην εγκυμοσύνη ή νεογνική απώλεια). Αυτή η κλωστή μπορεί να γίνει ορατή, αν συναντηθούμε. Αν βρεθούμε στον ίδιο χώρο, μοιραστούμε τις ιστορίες μας, και συνδεθούμε με βιωματικά εργαλεία με το σώμα μας, και μεταξύ μας, με σεβασμό και αγάπη στην μοναδικότητα της καθεμιάς. Είμαι η Μαρία, μια από εσάς, και σας περιμένω με μεγάλη συγκίνηση να ενωθούμε, μέσα από την απώλεια. Δεν είμαστε μόνες πια! ♥ Τον κύκλο θα καθοδηγήσει η Μαρία Στραγαλινού, βοηθός μητρότητας περιγ. πένθους SBD. Άτομα: 8. Φορέστε άνετα ρούχα. Πληροφορίες-κράτηση θέσης: τηλ. 6944140481, email: kyklosgynaika@gmail.com

Συνάντηση-ομιλία για το Baby Led Weaning με τη Βάνα Καρκάση

Σάββατο 13 Απριλίου, στις 11 το πρωί
Το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 11 το πρωί, η Βάνα Καρκάση http://www.babyledweaning.gr/ θα είναι στον κύκλο για να μας μιλήσει για την εισαγωγή στερεών τροφών με τη μέθοδο Baby Led Weaning. Θα μας εξηγήσει πώς ακριβώς γίνεται η γνωριμία του μωρού με τις στερεές τροφές με δική του πρωτοβουλία και με ασφάλεια, χωρίς να αλέθουμε τις τροφές και χωρίς το οικογενειακό φαγητό να γίνεται πεδίο μάχης. Ήρθε λοιπόν η ώρα που το μωρό σας θα ξεκινήσει τη γνωριμία του με τον κόσμο των άλλων τροφών πέρα από το γάλα.... Η εισαγωγή στερεών τροφών είναι για τους περισσότερους γονείς μια στρεσογόνος διαδικασία, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές και συχνά αντικρουόμενες οδηγίες, ενώ οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε δεδομένο πως οι πρώτες τροφές του μωρού μας, και μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να είναι αλεσμένες! Μέσα σε όλη αυτή την πληροφορία και τις οδηγίες, χάνουμε το βασικότερο... Τι λόγο έχει το ίδιο το παιδί στην όλη διαδικασία; Τι λόγο έχει στο φαγητό του; Γιατί να μην είναι συνδαιτυμόνας μας και όχι κάποιος που θα πρέπει με άγχος να ταΐσουμε, ενώ τις περισσότερες φορές δείχνει ξεκάθαρα πως κάτι στην όλη διαδικασία δεν του ταιριάζει και ίσως να του προκαλεί και άγχος. Όπως γράφει στη σελίδα της http://www.babyledweaning.gr/ η Βάνα Καρκάση, υπάρχει ένας τρόπος γνωριμίας των μωρών με τις στερεές τροφές που είναι "...για γονείς που ονειρεύονται ότι δεν θα κυνηγούν τα παιδιά τους από πίσω με το κουτάλι. Για γονείς που θέλουν τα παιδιά τους συνδαιτυμόνες από την αρχή. Για γονείς που δεν αντέχουν να γίνεται το τραπέζι πεδίο μάχης «για να φάει το παιδί». Για γονείς που θέλουν να αφεθούν μαζί με το μωρό τους στο όμορφο αυτό ταξίδι της μετάβασης στις στερεές τροφές, βλέποντάς το κάθε μέρα να χαίρεται, να εξερευνά, να παίζει και να απολαμβάνει το φαγητό, ενώ ανθίζει και εξελίσσεται ψυχοκινητικά."

Birthlight™ Postnatal Recovery-Αποκατάσταση μετά τον τοκετό

Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 4.45 το απόγευμα (και κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα)
Ήπιες τεχνικές αναπνοής και ασκήσεις stretching, για την επαναφορά του σώματος μετά τη γέννα, με τη φιλοσοφία του Birthlight. Με τις ασκήσεις Postnatal recovery του Birthlight, μπορείς: -Να ανακτήσεις τη σωστή στάση του σώματος μετά τον τοκετό -Να απαλλαγείς από μυοσκελετικούς πόνους από τους οποίους υποφέρουν συχνά οι νέες μαμάδες -Να "κλείσεις" το σώμα σου μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα (έμφαση στο "κλείσιμο" των κοιλιακών και την επαναφορά των μυών του πυελικού εδάφους) -Να αποφύγεις ή να βελτιώσεις την ακράτεια και την πρόπτωση της μήτρας Τα μαθήματα αφορούν σε μητέρες κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα με το αν έχουν γεννήσει πρόσφατα ή πριν καιρό (Μπορούν να παρακολουθήσουν αμέσως μόλις έχουν την έγκριση από το γιατρό τους μετά τον τοκετό) Οι μαμάδες με πολύ μικρά μωράκια, μπορούν να τα έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος (μωρά που δεν μπουσουλάνε ακόμα)Τα μαθήματα συντονίζει η Σοφία Δούμα: Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Εκπαιδευτικός Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor http://www.birthlight.com/teacher/sofia-douma

Birthlight™ Prenatal Yoga - yoga εγκυμοσύνης

Κάθε Πέμπτη 6-7μμ
Ελάτε στον Κύκλο να γυμναστούμε με Yoga εγκυμοσύνης! Η Birthlight™ yoga Εγκυμοσύνης χαρίζει ευεξία. H μαμά με την κίνηση, την αναπνοή και τη χρήση της φωνής της, δένεται με το μωρό της. Με ήπιες κινήσεις και ακολουθίες yoga που απευθύνονται τόσο σε μαμάδες που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ, όσο και σε μαμάδες που συνήθιζαν να γυμνάζονται πριν την εγκυμοσύνη, σχεδιασμένες με το σύστημα Birthlight™ for maternity
Δείτε εδώ όλα τα μαθήματα περιγεννητικής yogaΤα μαθήματα συντονίζει η Σοφία Δούμα: Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC, Εκπαιδευτικός Certified Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor http://www.birthlight.com/teacher/sofia-douma


Pilates class με τη Γιάννα Βελισσαρίδου

Κάθε Πέμπτη 7.30-8.30μμ
στον χώρο του Κύκλου θα πραγματοποιούνται μαθήματα πιλάτες σε ολιγομελή τμήματα, κρατήστε τη θέση σας άμεσα!!
__________________          ______________________            _________________

Για πληροφορίες , εκδήλωση ενδιαφέροντος και δήλωση συμμετοχών επικοινωνήστε μαζί μας στο kyklosgynaika@gmail.com ή στο 6934210029 (Σοφία Δούμα)
Για Arvigo Techniques of Maya Abdominal Therapy, Ρεφλεξολογία, Αρωματοθεραπεία, και Rejuvance Massage, κλείστε το ραντεβού σας στο 6976762245 (Μαρία Καράβολα)

Για ραντεβού με σύμβουλο θηλασμού, επικοινωνήστε μαζί μας:

στο inbox, στο kyklosgynaika@gmail.com ή στα τηλέφωνα
694 4141687 (Αφροδίτη Κονδύλη)
6934210029 (Σοφία Δούμα)Σύντομα νέα σεμινάρια-συναντήσεις-εργαστήρια! Μείνετε συντονισμένοι!!